Mapa de Sons Tecnològic

Desde avui mateix vull compartir amb tu, desde el meu blog, uns “mapes sonors” molt especials…Què vull dir amb mapes sonors?

Vull dir que parlaré, en pocs minuts, d´invents tecnològics sorprenents i te´ls aproparé auditivament recreant els seus sons particulars:

http://www.mixcloud.com/martapalencialefler/capsula-tecnol%C3%B2gica-mapa-de-sons-washit/

El primer mapa de sons parla de.. #Washit.

Us imagineu que ens poguèssim dutxar i alhora rentar la roba? O sigui, reutilitzant l´aigua?

Aquesta és la idea del “Washit”, de moment un projecte de 4 estudiants de disseny industrial,que té forma de combo i que està format per una dutxa+una rentadora.

“Washit” tracta d´optimitzar el consum d´aigua de la dutxa permetent-nos rentar la roba amb l´aigua que se´n va pel desguàs.

El diseny inclou un sistema de filtració triple (orgànic, químic i filtres de carbó), varies bombes, un calentador d´aigua, un tanc d´emmagatzematge i una rentadora, tot inclòs en el mur de la dutxa.

L´usuari pot carregar la rentadora amb la roba bruta i aquesta es possa en marxa quan la persona es dutxa.

L´estalvi en el consum d´aigua potable està portant als dissenyadors a la creació de nous sistemes capaços de reciclar o reutilizar l´aigua per més d´un so ús, com aquest concepte combo de dutxa+rentadora, un bon exemple d´aquesta nova forma de pensar.

De moment només és un concepte, però la idea darrera del Washit és molt válida i suposaria un important estalvi en una vivienda.

Marta Palencia-Lefler.

 

 

 

Deja un comentario

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On InstagramVisit Us On Youtube